24.9 lauantai

La Liga 

Eibar – Real Sociedad 

klo 14.00

Espanjan liigassa kaksi joukkuetta kohtaavat kaksi tasaista joukkuetta, joista kumpikin sekä tekee, että päästää tasaisesti mukavasti maaleja. 

Eibar on kotonaan todella kova ja heitä ei tulisi yhtään aliarvioida kotona. Eibar on tällä kaudella kahdesta kotiottelustaan voittanut yhden ja pelannut kerran tasapelin. Eibar on kuitenkin myös päästänyt maaleja, vaikka voitto onkin irronnut. Viime kaudella Eibar painoi kotiotteluissaan maaleja 26 kappaletta ja itse päästi 22. En usko Eibarin jäävän maaleitta tänään, kun kotietukin on. 

Vastaan asettuu tänään Real Sociedad, joka on pelannut melko saman tasoisesti kuin Eibar. Sociedad osaa tehdä maaleja, mutta osaa niitä myös päästää. Tällä kaudella se on 5:ssä ottelussa tehnyt 8 maalia ja päästänyt itse 7. Sociedad on myös hyvä vierasjoukkue ja viime kaudella se oli sarjan 7. paras vierasjoukkue tehden 23 maalia ja itse päästäen 28. Nämä joukkueet ovat pelanneet keskenäänkin melko runsasmaalisia otteluita, joten miksei myös tänään. 

Vihje: Both Teams To Score @2.00 (10Bet

Valioliiga 

Bournemouth – Everton 

klo 17.00

Everton on saanut erinomaisen startin uudelle kaudelle ja tänään uskon trendin jatkuvan, kun Liverpoolilaiset matkaavat Bournemouthin vieraaksi. 

Erityisesti Evertonin hyökkäys on vakuuttanut minut täysin. 10 tehtyä maalia 5:ssä ottelussa on kova suoritus ja uskon vireen jatkuvan ainakin tovin vielä. Evertonin itseluottamus on korkealla ja tulos sen mukaista. Tällä hetkellä Everton on sarjassa sijalla 2 ja tänään sillä on hyvät mahdollisuudet pitää tämä sijoitus, sillä Bournemouth nyt ei ainakaan ole häikäissyt mitenkään. 

Bournemouthin puolustus on ollut erittäin kehno ja se on päästänyt 9 maalia 5:ssä ottelussa. Bournemouth tarvitsisi pisteitä, mutta uskon itsevarman Evertonin olevan tänään liian kova pala. Bournemouth saattaa tänään maalata, mutta on se Evertonin hyökkäyspelaaminen ollut niin tehokasta, että Bournemouthin puolustuksella ei ole tänään kovinkaan paljon sanottavaa.

Vihje: Everton o1.5 @2.10 (Guts

Pro League, Belgia 

Waasland-Beveren – Lokeren 

klo 17.00

Waasland ei ole vakuuttanut mitenkään ja on pelannut suoraan sanottuna surkeasti. Tänään sillä on mahdollisuus hankkia pisteitä, kun vastaan asettuu huono vierasjoukkue, Lokeren. Tilanne näyttää kuitenkin todella haastavalta, kun Waaslandilta on sivussa kaksi todella tärkeää hyökkäyspään pelaajaa. Uskon kylläkin silti, että tänään voittaakseen tarvitset kaksi maalia. 

Lokeren on puolestaan aloittanut vähintäänkin yhtä huonosti kuin Waasland, no ehkä vähän paremmin. Lokeren on pisteen edellä Waaslandia, mutta Lokeren ei ole vielä vieraissa ottanut pistettäkään. Tänään olisi kuitenkin hyvät mahdollisuudet, kun vastassa on heikko joukkue Waasland. Lisäksi en lähtisi vielä julistamaan, että Lokeren on surkea vierasjoukkue, sillä kaikki sen vierasottelut (tappiot) on pelattu sarjan kovimpia joukkueita vastaan, kun taas Lokeren on alemman keskikastin joukkue. Ja muutenkaan näiden joukkueiden kohtaamisissa kotijoukkue ei ole koskaan ollut vahvoilla. 10:stä edellisestä kohtaamisesta kotijoukkue on voittanut kahdesti, kummallakin kerralla se oli Lokeren. 

Vihje: Lokeren DNB @2.18  (Unibet) 
 

Jätä kommentti