21.9 Ranskan liiga

Ligue 1

Nantes – St. Etienne 

klo 20.00

Nantes on aloittanut kautensa ja saanut vain 4 pistettä 5:stä ottelusta. Kotonaan Nantes ei ole tehnyt vielä maaliakaan ja on hävinnyt kaikki kotiottelunsa. Nantes on näistä joukkueista etukäteen kehnompi ja kärsii vielä tärkeistä poissaoloista. En kaiketi usko tässä olevan ainakaan voittoon mahdollisuuksia Nantesilla. 

ASSE on aloittanut kautensa tyydyttävästi ja on viiden ottelun jälkeen sijalla 8. Tänään olisi hyvä ottaa täydet pisteet, kun vastustaja ei ole kovimmasta päästä. ASSE on niin ikään heikosti saanut pisteitä vieraissa, mutta ASSE on kuitenkin pelannut hyvin näissä otteluissa. ASSE on myös juuri Nantesia vastaan onnistunut hyvin sekä vieraissa, että kotona ja tappioita tulee erittäin harvoin. ASSEn kerroin on nyt niin korkea, että on pakko iskeä lapulle DNB. 

Vihje: St. Etienne DNB @2.10 (William Hill

Suosittelen lyömään vedon tästä hyödyntääksesi William Hillin loistavat bonukset! 

 

Ligue 1 

Rennes – Marseille 

klo 22.00

Toisessa Ranskan liigan kohteessa kohtaavat Rennes ja Marseille. Siis kaksi joukkuetta huonolla puolustuksella varustettuna, mutta vahvoja hyökkäyspäässä. 

Rennesin tilastot sanovat: 4 tehtyä maalia tämän kauden 2:ssa kotiottelussa. Viime kaudella se teki kotonaan 25 maalia 19:ssä ottelussa ja päästi saman verran. Rennesin hyökkäys on vahva, kuten tilastot kertovat. Marseillea vastaan Rennes on 10:ssä edellisessä Rennesin isännöimässä kohtaamisessa paukuttanut 15 maalia. 

Marseillen hyökkäys on niin ikään äärimmäisen kova. Tällä kaudella vieraissa 3 maalia 2:ssa ottelussa. Viime kaudella tilasto näytti 21 maalia 19:ssä vierasottelussa. Kaiken kaikkiaan näiden joukkueiden puolustuspelaaminen on niin heikkoa, että näen tässä vain paljon maaleja ja vaikea uskoa, etteikö molemmat nyt ainakin yhtä pystyisi tekemään. 

Vihje: Both Teams To Score @1.87 (10Bet

Suosittelen lyömään vedon tästä

 


Jätä kommentti